Natuurontwikkeling, -herstel en -beheer

 • quickscan dakbewonende soorten

  quickscan dakbewonende soorten

  [mei 2023] Ecologische quickscan naar Huismus, Huiszwaluw, en vleermuizen op/onder een te renoveren dak van een woning in Amerongen, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • Monitoring dassenleefgebied

  Monitoring dassenleefgebied

  [apr - nov 2023] Uitgebreide monitoring van dassenleefgebied in het buitengebied van Maarsbergen voor een private opdrachtgever, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • Translocatie reptielen VBS 2023

  Translocatie reptielen VBS 2023

  [apr - okt 2023] Uitvoeren van translocatie van reptielen op delen van de voormalige Vliegbasis Soesterberg, inclusief uitgebreide monitoring van broedvogels, roofvogels, ransuilen en vleermuizen voor Provincie Utrecht, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • Ecologische controle kap

  Ecologische controle kap

  [jan 2023] Uitvoeren van een ecologische controle aan bomen die gemarkeerd zijn om gekapt te worden voor Gemeente Amersfoort, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • quickscan faunaschade

  quickscan faunaschade

  [nov 2022] Ecologische quickscan naar schade aan gazons door het bezoek van dassen op het terrein van de Nieuwe Algemene Begraafplaats Doorn voor Gemeente Utrechtse Heuvelrug, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • quickscan nestlocaties

  quickscan nestlocaties

  [nov 2022] Ecologische quickscan naar beschermde nestlocaties in en rond een te renoveren boerenschuur in Amerongen, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • quickscan vaste verblijfplaatsen

  quickscan vaste verblijfplaatsen

  [okt 2022] Ecologische quickscan naar vaste verblijfplaatsen van beschermde soorten (m.n. vogels en vleermuizen) in en rond een af te breken woning in Leersum, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • N2000 voorbereiding Aamsveen hoogveen

  N2000 voorbereiding Aamsveen hoogveen

  [sep 2022 - apr 2023] Voorbereiding van de uitvoeringsfase van de Natura 2000 herstelmaatregelen voor de hoogveen zone van het Aamsveen. P4N verzorgt alle projectbeheersing en het projectsecretariaat voor Landschap Overijssel.

 • Translocatie reptielen VBS 2022

  Translocatie reptielen VBS 2022

  [apr - okt 2022] Uitvoeren van translocatie van reptielen op delen van de voormalige Vliegbasis Soesterberg, inclusief monitoring van broedvogels, roofvogels, ransuilen en vleermuizen, voor Provincie Utrecht, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.