Opdrachten

 • Ecologische controle kap

  Ecologische controle kap

  [jan 2023] Uitvoeren van een ecologische controle aan bomen die gemarkeerd zijn om gekapt te worden voor Gemeente Amersfoort, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • quickscan recreatiepark

  quickscan recreatiepark

  [nov 2022] Ecologische quickscan naar aanleiding van gewenste aanpassingen aan de voorzieningen van een recreatiepark in Soest, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • quickscan faunaschade

  quickscan faunaschade

  [nov 2022] Ecologische quickscan naar schade aan gazons door het bezoek van dassen op het terrein van de Nieuwe Algemene Begraafplaats Doorn voor Gemeente Utrechtse Heuvelrug, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • quickscan nestlocaties

  quickscan nestlocaties

  [nov 2022] Ecologische quickscan naar beschermde nestlocaties in en rond een te renoveren boerenschuur in Amerongen, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • quickscan vaste verblijfplaatsen

  quickscan vaste verblijfplaatsen

  [okt 2022] Ecologische quickscan naar vaste verblijfplaatsen van beschermde soorten (m.n. vogels en vleermuizen) in en rond een af te breken woning in Leersum, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • N2000 uitvoering Aamsveen hoogveen

  N2000 uitvoering Aamsveen hoogveen

  [sep 2022 - nov 2023] Voorbereiding van de uitvoeringsfase van de Natura 2000 herstelmaatregelen voor de hoogveen zone van het Aamsveen. P4N verzorgt alle projectbeheersing en het projectsecretariaat voor Landschap Overijssel.

 • Translocatie reptielen VBS

  Translocatie reptielen VBS

  [apr - okt 2022] Uitvoeren van translocatie van reptielen op delen van de voormalige Vliegbasis Soesterberg voor Provincie Utrecht, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • Natuuronderzoek Doornse Gat

  Natuuronderzoek Doornse Gat

  [jun - dec 2021] Uitvoeren van een ecologisch onderzoek en natuurtoets op locatie Doornse Gat voor Gemeente Utrechtse Heuvelrug, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.

 • Ecologische begeleiding Vitens Leersum

  Ecologische begeleiding Vitens Leersum

  [apr 2021 - mrt 2022] Uitvoeren van een flora en fauna quickscan, opstellen van een ecologisch werkprotocol, uitvoeren van translocatie van reptielen, en ecologische begeleiding tijdens aanlegwerkzaamheden van een nieuwe waterwinput op de Leersumse Eng voor Vitens, samen met Achterberg Ecologie & Natuurfotografie.